Estima CabreraA L’IES Santa Maria tots els alumnes de segon d’ESO cursam una assignatura de Projectes en la qual enguany treballam els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i l’agenda 2030. Mentre fèiem feina amb els objectius relacionats amb el Planeta: Acció pel clima, Vida terrestre, Aigua i sanejament i Vida submarina, ens ha sorgit l’oportunitat de fer una iniciativa sobre Cabrera i el seu parc natural.

Enguany fa 30 anys que l'arxipèlag de Cabrera fou anomenat Parc Nacional Marítim -Terrestre. Per tal de celebrar-ne l’aniversari, el Parc Nacional ha convocat un concurs anomenat: “Estima Cabrera”.

Quan ens varen proposar la idea de presentar-nos al concurs de Estima Cabrera varen sorgir grans idees, però finalment en vàrem seleccionar una. Els alumnes de 2n d’ESO C volem fer entendre a la gent el que els nostres sentits perceben quan pensam en Cabrera. Volem fer entendre cada sensació que tenim i tot el que els nostres sentits perceben quan parlam d’aquest petit arxipèlag ple de vida. Per fer això, vàrem pensar en fer un llibre sensorial on cada pàgina fos dedicada a cada un dels cinc sentits.

Per introduir i donar vida a aquest llibre hem creat una història.